Miskolc városának kulturális szívében, a Felvidék Házban került sor arra a kétrészes előadás-sorozatra, melyet Brillmann Zsolt, az AI kutató és szakértő tartott. Az első napon az előadó bevezetőjében kitért arra, hogy az AI milyen módon képes vizuális művészetet létrehozni, milyen technológiák állnak a háttérben, és hogyan változtatják meg ezek az innovációk a művészeti világot. A második napon a promptolás mint kommunikációs eszköz került górcső alá. 

A programot az előadó úgy alakította ki, hogy az a kezdők és a haladók igényeinek egyaránt megfeleljen. Az első napon bemutatta az AI-t és alkalmazási területeit, betekintést nyújtott a kép létrehozási és -szerkesztés lehetőségeibe, és bemutatta azt is, hogy hogyan használhatjuk ezeket az eszközöket saját projektjeinkben. A második napon választ kaptunk arra, hogyan használható fel az AI a szövegalkotásban, legyen szó marketingtartalomról, ügyfélszolgálati válaszokról vagy akár kreatív írásmunkákról. Ismertette a ChatGPT különböző előfizetési szintjeit, funkcióit és azokat a hatékony alkalmazási módszereket, amelyekkel maximalizálhatjuk az AI által nyújtott előnyöket vállalkozásunk vagy személyes projektjeink számára.

Az interaktív workshop során a résztvevők saját kérdéseikkel és promptjaikkal tesztelhették a tanultakat, így személyes tapasztalatot szerezve a mesterséges intelligencia kreatív felhasználásában.

brillmann2

Ossza meg ezt!

Ossza meg ezt!

Ossza meg ezt a barátaival!