Bizonyára sokan emlékeznek Vetési Tamás író,  „Isten nekünk háttal” c. könyvének miskolci bemutatójára. Tavaly járt a Felvidék Házban, ahol nagy érdeklődés kísérte az író-olvasó találkozót. A Miskolci Ünnepi Könyvhét vendégeként számos kötetét dedikált. Azóta minden példány elkelt nálunk. Külön öröm tehát, hogy hamarosan megjelenik legújabb könyve, „Győzelem a felhők felett” címmel.

A sokak által várt igazi, hiánypótló könyv az egyszerű emberek kötelességtudatáról, hazaszeretetéről, emberségéről szól egy embertelenné vált világban. A főszereplő Lasi János elbeszélésein keresztül megismerhetjük a pilóták titokzatos világát, hétköznapjait, harcait. Az egyelőre csak kis példányszámban megjelenő könyv hamarosan a Felvidék Házban is kapható lesz! Nem érdemes a decemberi ünnepek előtti utolsó pillanatokra halasztani e könyvritkaság megvásárlását!

A Felvidék Ház jelenleg csak 15:00–16:00 óra között tart nyitva, ám a +36 30 25 75 385 mobilszámon és az info@felvidekhaz.hu email címen jelezni lehet a vásárlási szándékot. Mindenkit szeretettel várunk!

 

Kiemelt kép: Vetési Tamás a Felvidék Ház könyves standjánál.

Ossza meg ezt!

Ossza meg ezt!

Ossza meg ezt a barátaival!